Green peel

GREEN PEEL ®️ är en medicinskt utvecklad och bevisad biologisk metod för peeling utav huden. Denna örtpeeling är baserad på 100% naturliga örter och innehåller inga kemiska ingredienser. Det finns fyra nivåer av Green Peel där Classic är den mest kraftfulla, därefter kommer Energy och sedan Fresh up. Den mildaste varianten är Peel4Beauty.

GREEN PEEL ®️ Classic – 60 min + 60min – 2800 kr
GREEN PEEL ®️ Classic är den mest kraftfulla utav de olika Green Peel behandlingarna. En djuprengörande behandling som ökar blodcirkulationen och metabolismen, stimulerar produktionen av kollagen och elastin, tvingar huden till att rensas ut och ökar cellförnyelsen. Detta främjar uppbyggnaden av bindväv och ökar cellförnyelsen från 28 till 5 dagar.

Kan användas till många olika hudproblem både i ansikte och på kroppen så som tidigt åldrad hud med dålig cirkulation, solskadad hud, rynkor, oren hud, kraftig talgproduktion, stora porer, ärr, pigmenteringar, eksem, sträckmärke, celluliter, slapp hud på kroppen mm.

Del 1 Örtbehandling
Rengöring, hudanalys, peeling med örterna, efter detta får örterna ligga kvar som en inpackning och hålls fuktig hela tiden den ligger på. Avslutande vårdande krämer.

Efter behandlingen kan huden vara lite röd och öm och en stickande känsla kan upplevas. Detta är helt normalt och är en bekräftelse på att örterna arbetar i huden. Behandlingen verkar i 2-5 dagar beroende på hudtyp. Vanligtvis fläckar huden efter ett par dagar. Under dessa fem dagar efter behandlingen får det behandlade området inte tvättas med vatten utan bara behandlas med särskilda produkter från Dr. Schrammek. Detta minikit med produkter  ingår och fås vid första behandlingstillfället.

Efter 5-6 dagar ska du boka in en den avslutande efterbehandlingen som ingår i priset (GreenPeel Classic del 2).


Del 2 efterbehandling
Efter fem dagar kommer du tillbaka gör denna efterbehandling. Huden har så gott som fjällat färdigt och det är dags att ta bort det sista och återställa fuktbalansen i huden.
Rengöring, återfuktande mask med näring, eftervårdande produkter.

GREEN PEEL ®️ Energy 60 min – 1600 kr
GREEN PEEL ®️ Energy är en ordentlig energikick för huden som stimulerar blodcirkulation och metabolism vilket ger en naturlig förbättring av hudens struktur.
Hjälper till att förminska åldersrelaterade problem i huden, minska orenheter, ärrbildningar och pigmenteringar.

Efter behandlingen kan du bli lite röd och fjälla lite lätt. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeeling, mask och avslutande vårdande krämer.


GREEN PEEL ®️ Fresh up 60 min – 1400 kr
GREEN PEEL ®️ Fresh up är en mildare variant av örtpeelingen där huden inte fjällar. Huden stimuleras och får en uppfriskande effekt av örterna. Då blodcirkulationen ökar och porerna öppnas hamnar huden i ett optimalt tillstånd för att ta upp ingredienserna i efterföljande produkter.
Behandlingen ger nytt liv åt hudens celler och ger en frisk hudton och lyster. Är perfekt för trött grå hud, lätta till medium orenheter, åldersfläckar. Hjälper också till att förebygga för tidigt åldrande.
Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeeling, mask och avslutande krämer.


GREEN PEEL ®️ Express 30 min – 990 kr
Express är en snabb behandling som ger nytt liv åt trött och grå hud. Du får en omedelbar härlig lyster och återfuktad hud. Perfekt partybehanding för snabbt resultat.Behandlingen består av rengöring, örtpeeling, mask och återfuktande krämer.

Före och efter del 2, Green peel classic

Bodywrapping
Uppstramande lokalbehandling mot celluliter, fettansamlingar, ojämn hudstruktur, spänst och stramare figur. Görs med fördel som kur.
Lår 90 min – 1600kr.
Mage 60 min – 1200kr