Cryo T-shock 4.0

Cryo T-Shock är den mest innovativa, icke kirurgiska, mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, rynkor samt tona och strama upp huden. Den är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem exempelvis efter viktminskning eller graviditet,

Cryo T-Shock använder en helt ny teknik, kontrastterapi som kombinerar termoterapi och kryoterapi. Kryoterapi eliminerar fettceller och termoterapi aktiverar cellförnyelsen och ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

Vilka områden kan behandlas? Man kan behandla både ansikte och kropp för att strama upp lös hud, eliminera fett och behandla celluliter Exempelvis:

 • Mage – Fettreducering, mammamage, kärlekshandtag, lös hud,  bristningar.
 • Lår – Fettreducering, lös hud, bristningar, celluliter.
 • Armar – Gäddhäng, celluliter, lös hud.
 • Ansikte – Uppstramning käklinjer, uppstramning ansikte, dubbelhaka, minska rynkor, öka lyster, öka kollagen och elastinproduktion, påsar och svullnader runt ögonen.
 • Rumpa– Butlift, fettreducering, celluliter.
 • Rygg – Fett, lös hud, bristningar.
Cryo-behandlingsbild

Är behandlingen säker? Ja, den är säker! Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad efter behandlingen vilket avtar efter några dagar.

Kryoterapi påverkar endast de vita fettcellerna då de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad. Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Kroppen innehåller två typer av fett, vitt och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är i stället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett.

När kan jag se resultat? På 8 av 10 patienter märks tydligt resultat redan efter en behandling! Bäst och mest långvarigt resultat fås efter 4-8 behandlingar.

Vem ska inte göra denna behandling?

 • Om du är gravid
 • Är under 15 år
 • Lider av en njursjukdom
 • Genomgår en njurdialys eller kemoterapi
 • Om du har diabetes
 • Kraftiga åderbrock ska inte behandlas

Hur länge kvarstår resultatet? Fettbortagningen  på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar antalet fettceller igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet. Hudtoning / åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan patient och patient

Hur skiljer sig Cryo T-Shock ifrån andra behandlingar inom kryoterapi? Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Man kan säga att värme fyller i en saknad bit av nått som saknats på marknaden! Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminerar vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.

Vad ska jag tänka på innan/efter behandlingen?Använd inte hudlotion eller kosmetika på området som ska behandlas före behandlingen. Undvik snabba kolhydrater en timme innan och en timme efter behandlingen. Gå gärna en rask promenad efteråt för att främja fettförbränning. Drick mycket vatten, Du kommer att få råd och tips med dig hem om bland annat lymfmassage.

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.