Enzympeeling

kr276.00

Enzympeeling 50ml

5 i lager

Kategori:

Beskrivning

Det snabbaste och bästa sättet före en starkare och friskare hud är att få bort döda hudceller, vilket också ger huden en fin lyster. Enzympeeling verkar som en mask och löser skonsamt upp döda hudceller. Krämer, serum, masker och oljor kan då penetrera djupare ner i huden och arbeta mer effektivt.

Chokladseriens enzympeeling har god effekt på akne då den skonsamt och effektivt löser upp döda hudceller, tilltäppta porer och hudbakterier utan att skada huden vilket kan ske vid kornpeeling.Enzympeeling är att föredra vid känslig hy och ytliga blodkärl. Chokladseriens enzympeeling har även visat sig ge goda resultat på Rosacea.

Rengör ansiktet noga med ansiktsrengöring, skölj med varmt vatten och fördela sedan enzympeelingen tunt på ansikte och hals. Låt verka några minuter, cirkulera därefter med fingertopparna mjukt över ansikte och hals, skölj av med ljummet vatten (vid rosacea svalt vatten). Kan även användas som en nattmask en gång i veckan, stryk då på ett tunt lager på kvällen, låt verka under natten och torka av på morgonen med ansiktsvatten.

Tips: Superbra om man känner att man har en finne på gång, stryk på ett tunt lager på den begynnande finnen på kvällen och låt verka under natten. Många gånger har jag själv lyckats mota bort finnen med hjälp utav detta.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Enzympeeling”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *